Kontaktuppgifter för barnatillsyningsmännen

Barnatillsyningsmännens telefontjänst för rådgivning och tidsbokning svarar tisdagar, onsdagar och torsdagar kl. 12–13 på tfn 09 816 27711.

Då du ringt till numret, välj rätt linje enligt följande

  • För rådgivning i familjerättsliga frågor, välj 1. 
  • För tidsbokning till en barnatillsyningsman, välj 2.
  • Service på svenska, välj 3.
  • For service in English, please press 4.

Tidsbokningslinjen är endast avsedd för tidsbokningar.

Du kan annullera en bokning med ett sms till tfn 043 8269 555.

När du avbokar en tid ber vi dig meddela följande uppgifter: barnatillsyningsmannens namn, barnets namn, föräldrarnas namn och tiden som avbokas. Kom ihåg att meddela om annulleringen till den andra vårdnadshavaren.

Om ett ärende som gäller ett barns vårdnad, boende, umgängesrätt eller underhållsbidrag är anhängigt vid domstolen kan ärendet inte samtidigt behandlas av barnatillsyningsmannen.

Av säkerhetsskäl skickas all e-post från Esbo stad till adresser utanför staden i krypterad form.

Krypterade meddelanden måste ofta öppnas på dator (inte mobiltelefon eller pekplatta). E-postprogrammet ber då att du ska öppna bilagan och sedan skapa ett användarnamn genom att uppge förnamn och efternamn, och sedan skapa ett lösenord (som till exempel kan vara det samma som du använder för att öppna din e-post). Efter att du på så sätt ”registrerat dig” kan du använda den krypterade förbindelsen. Observera att krypterade e-postmeddelanden inte kan skickas vidare åt andra.