Mötes-, fest - och evenemangstjänster

Festtjänster för de viktigaste stunderna

En med yrkeskunnighet skött catering är en del av ett lyckat tillfälle eller evenemang. De serverade produkternas kvalitet, dukningen och omtänksam service är sådant som man minns ditt evenemang för. Vi erbjuder cateringservice för både små och stora evenemang.

Mötes-, fest- och evenemangsservering ordnar vi i Café Mezzo i Esbo kulturcentrum samt i lunchrestaurangen Annexet i Esbo centrum. De med tanke på läget centrala och lättillgängliga lokalerna erbjuder en trivsam miljö för olika evenemang.

Vår yrkeskunniga personal ansvarar för planeringen och genomförandet av evenemanget. Vi planerar menyerna enligt dina önskemål och evenemangets anda. Vi tillreder produkterna som serveras av högklassiga råvaror och beaktar specialkost och övriga önskemål som bland annat rättvisemärkta och ekologiska produkter. Serveringen kan genomföras flexibelt på många olika sätt antingen så att maten serveras till bordet eller på buffébord.

Pausservering

Beställ via oss pausserveringen till Esbo kulturcentrets evenemang i vår webbutik. Vid förhandsbeställningar har du tillgång till ett större sortiment är på plats och genom att beställa i förväg slipper du också köerna under pausen.

Mer information:

cafe.mezzo@espoocatering.fi

laitoskeittio.Muurala@espoocatering.fi

Måltidstjänster för sommarläger och idrottsevenemang

På beställning levererar vi måltider även till idrottsföreningars och föreningars sommarläger och sommarevenemang. Mer information: *09 816 25 600