Konstundervisning

I Esbo finns mångsidiga möjligheter till konststudier och utövande av konst. Konstskolorna erbjuder högklassig undervisning på många olika nivåer; målinriktad grundundervisning för dem som långsiktigt vill fördjupa sig i ett konstnärligt ämne, samt kortare kurser och verkstäder för dem som vill bekanta sig med en viss teknik eller konstform. Även andra konsthus och yrkesverksamma ordnar kurser, verkstäder och evenemang, i vilka man får möjlighet att skapa och prova på själv.

Nyheter

RSS
  • Vill du som konstnär ställa ut dina verk?
    Ansök om utställningsutrymme i Vindängen - Folkhälsanhuset i Esbo!
    Vi välkomnar alla professionella konstnärer att söka utställningstid i Folkhälsanhuset i Esbo (Vindgränden 6, Hagalund) i Vindängens Medborgarrum samt i restaurangen.
  • Kan du sjunga, dansa, joddla, jonglera eller kanske steppa?! Eller bor det en dold talang hemma hos dig? Du är kanske just den vi letar efter på årets Kulturen vid ån....
  • Vill DITT band spela på årets Kulturen vid ån i juni? Eller kanske på EspooLive i september? Bra! Tävlingen Max 100 Tracks- pågår till slutet av april där vi letar efter kanske just DITT band som kommer att inta MaxKvå-scenen!
Publicerad 13.3.2012 kl. 17.07 , uppdaterad 13.3.2012 kl. 17.07

Ämne:
  • Kultur
Målgrupp:
  • Elever och studerande