Terveystiedot (Terveyskansio)

Asioi hoitotiimin kanssa sähköisesti. Tee sähköinen terveystarkastus ja ota käyttöön sähköinen valmentaja. Palvelut ovat maksuttomia.

Palvelussa näet hoitotiedoistasi rokotustiedot, hyytymislääkitys-lehden, jos sinulla on seurantaa vaativa verenohennuslääkitys Marevan sekä linkitykset Terveyskirjastoon.

Voit lähettää pysyvän sairautesi hoitoon liittyviä lyhyitä, kiireettömiä kysymyksiä. Palvelu ei ole tarkoitettu kiireellisten asioiden hoitoon. Viesteihin vastataan kolmen arkipäivän kuluessa. Viestit on luettavissa 3 vuotta taaksepäin.

Huomaathan, että palvelussa ei ole mahdollista lähettää viestejä hammashoitoon,  neuvolaan tai HUSLABiin.

Sähköisen terveystarkastuksen avulla saat tietoa terveyteesi vaikuttavista tekijöistä. Näet, miten elämäntavat vaikuttavat arvioituun elinikääsi ja riskiisi sairastua elinikää lyhentäviin ja elämänlaatua heikentäviin sairauksiin. Voit myös aloittaa sähköisiä valmennusohjelmia.

Samalla kirjautumisella pääset terveyspalvelujen sähköiseen ajanvaraukseen ja maksuttomien hoitotarvikkeiden tilauslomakkeeseen.

Samalla kirjautumisella pääset myös Omakanta-palveluun.

Palvelun käytössä huomioitavaa:

  • ponnahdusikkunoiden ja JavaScriptin tulee olla sallittuja. Ohje JavaScriptin päällekytkemiseksi löytyy käyttöohjeen lopusta.
  • palvelua tukevat selaimet ovat: Internet Explorer 7 tai uudempi, Chrome 35 tai uudempi, Mozilla Firefox 28 tai uudempi. Safarin iPad-versiolle ei voida taata 100 % toimivuutta.

Terveyspalvelujen sähköisen asioinnin käyttötuki

Teknisissä kysymyksissä (kirjautumisongelmat, virheilmoitukset jne.) voit olla yhteydessä tukeen sähköpostitse info@espoo.fi tai puhelimitse 09 816 34300.

Palvelua annetaan arkisin klo 8.30-16.00.          

Voit jättää palautetta myös palautepalvelun kautta.

Liitetiedostot