Kulttuuria kaikille

KULPS – kulttuuri- ja liikuntapolku

KULPS – kulttuuri- ja liikuntapolku johdattaa espoolaiset peruskoululaiset kotikaupungin kulttuuri- ja liikuntatarjonnan sekä kirjastopalveluiden pariin opettajan johdolla koulupäivän aikana. KULPS on peruskoululuokille maksuton ja osa Espoon opetussuunnitelmaa. 

Kaikukortti

Kaikukortti on alennuskortti, jolla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja Kaikukortti-verkostossa mukana oleviin kulttuurikohteisiin. Kaikukortti on tarkoitettu henkilöille, jotka kokevat olevansa taloudellisesti tiukassa tilanteessa.

Kulttuurikaveri

Kulttuurikaveri on vapaaehtoinen henkilö, jonka voi tilata seuraksi ja tueksi mukaan kulttuurivierailulle.

Kulttuuriketju ikäihmisille

Kulttuuriketju vie kulttuurielämyksiä suoraan asiakkaan luokse: vanhusten hoivalaitoksiin ja palvelukekuksiin.

Kulttuurineuvola lapsiperheille

Kulttuurineuvola kiertää neuvoloissa antamassa kulttuurivinkkejä ja ideoita, miten linkittää kulttuuriharrastus osaksi lapsiperheen arkea.

Senioreille

Senioreille on koottu tietoa kulttuuripalveluista, joiden sisällöissä tai saavutettavuudessa on erityisesti huomioitu varttuneempi väki.

Uusien kansalaisten kulttuuriedut

Espoon kulttuuritoimijat huomioivat vuonna 2017 Suomen kansalaisuuden saaneet espoolaiset monipuolisilla uusien kansalaisten kulttuurieduilla. Uutena kansalaisena pääset vierailemaan maksutta museoissa, voit osallistua konsertteihin ja esityksiin, varata lippuja teatteriin sekä käydä musiikkifestivaaleilla.