Perustamisneuvonta

Business Espoo tarjoaa maksutonta henkilökohtaista neuvontaa ja sparrausta liiketoimintasuunnitelman laatimiseen ja yrityksen perustamiseen. Meille kannattaa tulla hakemaan tietoa ja pohtimaan eri vaihtoehtoja ajoissa ennen kuin ryhdyt kevytyrittäjäksi, haet starttirahaa tai jätät yrityksen perustamisilmoituksen.

Neuvontakielemme ovat suomi, ruotsi, englanti, venäjä ja kiina.


Business Espoo menestystarina Leluverkkokauppayrittäjä Martti Ilveskoski

"Älä yritä ratkaista kaikkia ongelmia yksin. Hae ammattilainen avuksi ja keskity itse siihen, minkä osaat parhaiten", kehottaa Leluverkkokauppa.fi yrittäjä Martti Ilveskoski

Mitä yrityksellesi kuuluu juuri nyt? Mitä on työn alla?
 
Uuden leluverkkokaupan liiketoiminta on saatu käynnistettyä: prosessit on testattu ja todettu toimiviksi. Oli hieno hetki, kun tilauksia alkoi tulla! Nyt on aika keskittyä täydellä tarmolla asiakastyöhön sekä näkyvyyden ja markkinoinnin kehittämiseen.
 
Millaista hyötyä tai apua olet saanut Business Espoo -verkostoon kuuluvalta YritysEspoolta?
 
Yksin yrittäessä, vaikkakin hyvien yhteistyökumppaneiden kanssa, puurtaminen voi joskus olla yksinäistä. YritysEspoo on tarjonnut kehittävää sparriapua, ja erityisesti tukea ja rohkaisua aloittavalle yrittäjälle.
 
Tiivistä joku sinulle tärkeä oppi tai oivallus – mitä haluat sanoa uudelle yrittäjälle?

Tässä maailmassa ei ole mitään asiaa, mitä joku ei olisi jo tehnyt. Jos tarvitset apua johonkin, käytä kaikki aikasi avun etsimiseen, ennemmin kuin siihen että yrittäisit vajavaisella osaamisella ratkaista ongelmaa itse. Käytä oma aikasi siihen minkä osaat parhaiten.
 
Tutustu tarkemmin Martin yritykseen Leluverkkokaupan sivuilta.