Henkilöstön koulutus

Henkilöstön ammattitaidon kehittäminen hoituu helposti avullamme. Voit kouluttaa yhden henkilön tai vaikka koko henkilöstösi - lyhyesti täsmäkouluttaen tai pidemmillä koulutusohjelmilla. Valittavanasi on runsaasti valmiita koulutuksia ja tarpeen mukaan räätälöimme yrityksellesi myös oman toteutuksen.

Oppisopimuksella on joustava tapa kehittää osaamista yrityksessä. Voit kouluttautua itse yrittäjänä tai päivittää henkilöstösi ammattiosaamista. Oppisopimuskoulutus on työnantajalle maksutonta. Omniasta saat apua kaikissa oppisopimukseen liittyvissä asioissa.

TE-palveluiden TäsmäKoulutus on yrityksen ja henkilöstön tarpeisiin räätälöityä ammatillista perus- tai lisäkoulutusta. MuutosKoulutuksella yritys voi kantaa vastuuta työntekijöidensä tulevaisuudesta, kun työt loppuvat ja yritys irtisanoo tuotannollisista tai taloudellisista syistä henkilöstöään. Jos tarvitset uutta työvoimaa, kannattaa sinun myös tarkastaa meneillään olevat työvoimakoulutukset. Sieltä osallistujista voi löytyä tekijöitä sinun tarpeisiisi. Myös erilaisia lupakortteja ja pätevyyksiä voi suorittaa TE-palvelujen kautta työvoimakoulutuksena. Rekrykoulutus on hyvä vaihtoehto, jos et löydä työnantajana ammattitaitoisia työntekijöitä eikä alan osaajia valmistu lähiaikoina.