Verkostoituminen

Business Espoo järjestää kasvuyrityksille runsaasti verkostoitumistilaisuuksia, joissa on mahdollisuus päästä tapaamaan sijoittajia ja suuryritysten edustajia. Tilaisuuksissa pyritään kohdistettuun törmäytykseen, jotta ne synnyttäisivät tehokkaasti yhteistyötä ja kumppanuuksia. 

Digitaaliset törmäytysalustat

Launchpad-törmäytysalusta auttaa startupit kasvu-uralle tarjoamalla yhteyden sijoittajiin ja suuryrityksiin Suomessa ja kansainvälisesti. Luomalla yrityksellesi profiilin, saat tietoa muista toimijoista ja yhteistyömahdollisuuksista. Voit myös ottaa yhteyttä mahdollisiin kumppaneihin. Alustan kautta sinulle ilmoitetaan kohdennetusti yrityksellesi hyödyllisistä mahdollisuuksista, kuten tapahtumista, innovaatiokilpailuista ja kansainvälistymismatkoista. Palvelu on maksuton. Rekisteröidy ja täytä profiili.

Katso Business Espoon BE-studio, jossa Enter Espoon Glenn Gassen ja Elli Keränen kertovat tarkemmin startupeille, suuryrityksille ja sijoittajille tarjottavista palveluista Espoon innovaatioekosysteemissä. Studiossa isäntänä Espoon kaupungin elinkeinopäällikkö Harri Paananen. Video on englanninkielinen.


Katso video Business Espoon YouTube-kanavalla

Business Espoo tekee tiivistä yhteistyötä Business Finlandin kanssa, jonka operoima Dealflow-törmäytysalusta auttaa startupeja tekemään toiminnastaan näkyvää tuhansille kansainvälisille sijoittajille. Dealflow.fi-palvelun kautta sijoittajat voivat olla suoraan yhteydessä yritykseen. Palvelu on maksuton. Rekisteröidy ja täytä profiili.