Coronabegränsningar: Högst 20 personer åt gången får samlas på servicetorgen

  • Dela på Facebook
  • Dela på Twitter
23-11-2020 kl. 9.24

På Esbo stads servicetorg (Iso Omena och Kalajärvi) begränsas antalet deltagare i offentliga tillställningar och allmänna möten till högst 20 personer från 23.11.2020. 

Även vid sammankomster med färre än 20 personer ska man hålla säkerhetsavstånd och sköta om handhygienen. I möteslokalerna får högst hälften av det maximala antalet användare vara på plats samtidigt. Vi rekommenderar att alla våra kunder använder ansiktsskydd, om de inte har ett hälsorelaterat skäl att inte göra det.

Hobbyverksamheten inom lag- och kontaktsporter för personer över 20 år avbryts helt i Esbo stads lokaler från 23.11.2020 i tre veckor. Det gäller alltså även på servicetorgen. Vi kontaktar kontaktpersonen för var och en av våra hobbygrupper för att fastställa om verksamheten avbryts eller om den kan fortsätta i grupper på högst 20 personer.

Rekommendationerna baserar sig på de rekommendationer som huvudstadsregionens coronasamordningsgrupp gav 20.11.2020. Meddelandet om rekommendationerna finns på Esbo stads webbplats.

Samlade anvisningar om coronasituationen: esbo.fi/coronaviruset