Esbo kulturcentrums säkerhetsarrangemang hösten 2020

  • Dela på Facebook
  • Dela på Twitter
31-07-2020 kl. 13.50

Esbo kulturcentrums säkerhetsarrangemang hösten 2020

Biljetter till Esbo kulturcentrums mångsidiga höstprogram är nu till salu och all information om evenemangen finns här. Det kan ännu komma kompletteringar till höstens program så det lönar sig att följa uppdateringar på våra webbplatser och på sociala medier.
 
Publikens, artisternas och våra anställdas hälsa är ytterst viktig för oss. Vi följer regionförvaltningsverkets, Institutet för hälsa och välfärds, undervisnings- och kulturministeriets samt Esbo stads säkerhetsanvisningar och säkerhetsrekommendationer under covid-19-epidemin.
 
Läs säkerhetsanvisningarna för kunder när du besöker ett av våra evenemang. Vi uppdaterar anvisningarna omedelbart om det behövs.
 
Vi ser fram emot att se dig igen!
 
Personalen på Esbo kulturcentrum

 

Allmänna säkerhetsanvisningar
 
Vänligen låt bli att komma till ett evenemang om du känner dig sjuk eller om du misstänker att du kan vara sjuk.
Använd de desinfektionsmedel som finns i lokalerna.
Hosta rätt – antingen i ärmen eller i en engångsnäsduk, som du genast slänger.
Håll ett säkert avstånd till de andra besökarna och personalen då du köar till garderoben, kaféet, biljettförsäljningen och salen.
Alla besökare har en sittplats i konsertsalen.
Då du rör dig i våra lokaler
Följ personalens anvisningar för hur du ska röra dig i lokalerna, personalen i entréhallen ger dig information.
Hissen får användas av högst två personer per gång eller av ditt sällskap, annars kan vi inte följa säkerhetsavstånden.
 
Åtgärder inom kundbetjäningen
 
Vi städar lokalerna som är i användning enligt Arbetshälsoinstitutets covid-19-städanvisning. Vi torkar av dörrhandtag och de ytor som folk rör vid med desinficerande tvättmedel flera gånger per dag.
Servicediskarna har droppskydd.
 
Andra säkerhetsanvisningar
 
Vi rekommenderar kontaktlös betalning.
Vi rekommenderar att du beställer kaféservering i förväg för att undvika köer.
Om du kommer på något att fråga under ditt besök hos oss, eller om du vill kommentera något i våra säkerhetsarrangemang, vänligen kontakta vår kundservice eller någon annan i personalen.
Så förbereder vi oss för att spåra eventuella smittokedjor: uppgifter om dem som köpt biljetter samlas in då de köper biljetter på Lippupistes webbplats. Om coronasmitta konstateras eller misstänks hos någon som deltagit i ett evenemang måste myndigheterna kunna spåra vilka som varit i hens sällskap.
Garderoben och kaféet kan tidvis ha specialarrangemang med tanke på besökarnas säkerhet. Kom ihåg att kontrollera de aktuella säkerhetsanvisningarna innan du kommer till Esbo kulturcentrum. Du kan göra det på vår webbplats eller när du anländer.