Hoppa till innehåll.

Föreslå evenemang

Vi publicerar information om evenemang i Esbo i evenemangskalendern på webbplatsen esbo.fi. Vi tar inte in religiösa, politiska eller kommersiella kungörelser.

Evenemang kan anmälas på tre språk. Skriv in ditt förslag på blanketten för önskad språkversion. Om samma evenemang ordnas flera gånger, gör separata annonser.

Fält markerade med röd asterisk (*) måste vara ifyllda innan blanketten kan skickas. Vi läser igenom förslagen innan de publiceras.

Om sajten espoo.fi innehåller information om datasäkerheten på denna webbplats.

*

Kort beskrivning av evenemanget som syns i evenemangsförteckningarna på webbplatsen esbo.fi. Den här texten syns inte på evenemangssidan, men du kan upprepa den också i fältet Beskrivning av evenemanget om du önskar.

Tidpunkt för evenemanget
*
*
*
*
*

I evenemangssidans högra kant tillfogas automatiskt en kartvy över den aktuella gatuadressen.

Skriv in telefonnumret i internationell form, utan gruppering. Lämna bort första nollan i riktnumret (exempel: +35898161234). Systemet grupperar automatiskt numret på varje språkversionssida.

*
*

Nämn ditt namn och ditt telefonnummer och/eller e-postadress för att vi vid behov ska kunna kontakta dig. Dessa uppgifter syns inte i den publicerade evenemangsanmälningen.