Servicetorget i Kalajärvi i coronatider

  • Dela på Facebook
  • Dela på Twitter
27-11-2020 kl. 17.14

Uppdaterad 27.5.2021

Servicetorget i Kalajärvi begränsar sina tjänster tillsvidare på grund av coronapandemin. Här berättar vi vilka tjänster vi erbjuder för tillfället och uppdaterar uppgifterna allteftersom situationen förändras. 

Du ska inte komma till servicetorget om du har några som helst förkylnings- eller magsymtom som tyder på covid-19. När du kommer, sköt ditt ärende så snabbt som möjligt. Använd alltid ansiktsskydd eller visir.

Mötes- och arbetsrummen endast för barns hobbyer

De allmänna lokalerna på servicetorget i Kalajärvi är öppna

  • mån–tors kl. 8–20, fre kl. 8–16 (sommaröppet 21.6–15.8 mån–tis, tors–fre kl. 8–16, ons kl. 8–18).

Alla hobbygrupper och evenemang är inställda med undantag av barns och ungas hobbyverksamhet, som får ordnas enligt särskilda säkerhetsanvisningar för personer födda 2001 och yngre. Mötes- och arbetsrummen kan tills vidare användas endast för barns och ungas hobbygrupper och av elever i Kalajärvi. Publikevenemang ordnas inte.

De som ordnar hobbyverksamhet för barn och unga ska kontakta sina egna grupper direkt och meddela hur verksamheten fortsätter.

Våra enheter betjänar

  • Hälsostationen betjänar med tidsbokning enligt sina normala öppettider.
  • Mödra- och barnrådgivningen betjänar med tidsbokning enligt sina normala öppettider.
  • Tandkliniken betjänar med tidsbokning enligt sina normala öppettider.
  • Servicepunkten betjänar enligt sina normala öppettider. I första hand betjänar vi i nödvändiga myndighetsärenden. Vi hjälper dig också kortvarigt att sköta kontakter med myndigheter på våra kunddatorer. Dessutom ger vi datorstöd på distans: via telefon, chatt eller videochatt. Läs mer i nyheten.
  • Biblioteket betjänar mån–fre kl. 11–18 (10.5–15.8 mån–ons kl. 13–20, tors–fre kl. 9–16). Meröppet: mån–fre kl. 6–20, lör–sön kl. 6–15. Från och med 1.6.2021  öppnas bibliotekslokaler för högst hälften av det normala kundantalet.

Det är meningen att servicetorgets verksamhet återgår till det normala allteftersom coronasituationen och myndigheternas rekommendationer tillåter.

Sammanställda anvisningar under coronapandemin: www.esbo.fi/coronaviruset