Från och med måndag kan du komma till coronavaccinationsstället i Iso Omena utan tidsbokning för att få den första vaccindosen

  • Dela på Facebook
  • Dela på Twitter
19-07-2021 kl. 12.06

Du kan komma till coronavaccinationsstället i Iso Omena för att få din första dos av coronavaccinet utan tidsbokning på vardagar kl. 9.30–11.30 och kl. 12.15–14.00. Alla Esbobor som är 16 år eller äldre kan få vaccinet, det vill säga personer som är födda år 2005 eller tidigare, samt 12–15-åringar som hör till riskgrupp 1 eller 2 enligt Institutets för hälsa och välfärd definition. Du får samtidigt en tid för påfyllnadsdosen.

Observera att du endast får den första vaccindosen utan tidsbokning. Vi ger inga påfyllnadsdoser utan tidsbokning. Antalet vacciner som ges per dag varierar.

Köpcentret Iso Omena, vån. 2 (Finnviksvägen 1)
Vaccinationsstället finns på andra våningen i köpcentret, i nedre våningen av servicetorget i Iso Omena. Det enklaste sättet att ta sig till vaccinationsstället är att gå in i köpcentret via huvudingången mot metrostationen på Biskopsbron. De som kommer med bil rekommenderas att köra in i parkeringshallen via Finnviksvägen. Parkeringen är gratis för kunder de två första timmarna.