En internationell marknad i sikte

Den internationella marknaden och de internationella nätverken erbjuder gott om möjligheter för företag. Vi hjälper företag bland annat med frågor som gäller internationell arbetssökning, att ge sig ut på den internationella marknaden och tillväxt.

Internationella nätverk

Business Espoo har omfattande internationella affärsverksamhetsnätverk. Vi samarbetar aktivt bland annat med Team Finland. Vi ordnar nätverkarevenemang dit vi bjuder in internationella aktörer från olika branscher, bland annat investerare, storföretag och representanter för förvaltningen i olika länder. Vid nätverkarevenemangen kan du hitta lämpliga affärspartner.

Visit Espoo är ett samarbetsnätverk för marknadsföring som erbjuder tjänster för aktörer inom turism, konferenser och kongresser.

Evenemang och resor för en internationell marknad

Vi ordnar evenemang och resor för tillväxtföretag som siktar på en internationell marknad i samarbete med olika aktörer. På evenemangen kan du lära känna nya marknader och skapa kontakter som kan hjälpa dig att få in foten på en ny marknad. Under våra resor kan du bland annat träffa lokala investerare, storföretag och andra möjliga samarbetspartner samt delta i lokala evenemang för tillväxtföretag.

Genom att skapa en profil för ditt företag på startplattformen Launchpad och följa Twitter- och LinkedIn-kontot @EnterEspoo får du information om resor och evenemang.