Etablera ditt företag i Esbo

Business Espoo vill göra det så smidigt som möjligt för ditt tillväxtföretag att etablera sig i Esbo. Lämpliga verksamhetslokaler är speciellt viktiga för tillväxtföretag eftersom de kan vara till stöd då man knyter kontakter. Vi hjälper dig hitta lokaler för ditt företag, att hitta de rätta samarbetspartnerna och att berätta om företagets verksamhet i det lokala ekosystemet.

Hitta lokaler för ditt företag

A Grid

A Grid är en koncentration av tillväxtföretag, som erbjuder startupföretag en gemenskap, tjänster, evenemang och lokaler som stöd för affärsverksamheten. Lokalerna ligger på Aalto-universitetets campus på adressen Otsvängen 5. Aalto-universitetets campus har också många andra lokaler för kontor, forskning och affärsverksamhet.

Innovation House Finland

I Otnäs i Esbo ligger Innovation House Finland som är ett kontorskollektiv, en gemenskap och ett innovationscentrum med 200 platser.

Tecnotree Quja Coworking Campus

Quja Coworking Campus, som administreras av Tecnotree, är en lokal för startupföretag och ligger i Finno. Förutom verksamhetslokaler finns mötesrum, gemensamt kök och ett gym.

Regus Kora

Regus Kora hyr ut arbetslokaler för en timme, en dag eller precis så många år som du behöver.

Rongo-talo

I Rongo-talo hittar du lokaler för ett hemtrevligt kontor eller plats för ett arbetsbord, men också för möten eller seminarier. 

Spektri Business Park

Den trivsamma, skandinaviska företagsparken Spektri erbjuder verksamhetslokaler samt högklassiga restaurang- och välbefinnandetjänster.

Urban Mill

Urban Mill erbjuder företagare och blivande företagare mångsidiga arbets- och evenemangslokaler i en gemenskaplig och innovativ miljö, alldeles i centrum av Esbos tillväxt- och innovationsekosystem, på Otnäs campus. Urban Mill har kontorskollektiv på 1 300 kvadratmeter med tillhörande tjänster. Här sammanförs folk som utvecklar, innoverar, forskar i och använder den byggda miljön, datateknik, urbana tjänster och det urbana livet.

Technopolis Espoo

Technopolis lokaler i Otnäs i Esbo är moderna och smarta. Kontoren ligger i närheten av Aalto-universitetet, intill Ring I och Västmetron. Campuset i Esbo omfattar tre Innopoli-fastigheter vars lokaler innehåller förändringsflexibla kontor för både små och stora företag. 

Esbo stad

Du kan kontakta Esbo stad per e-post för att fråga om det finns lediga lokaler att hyra. Du kan fylla i en ansökningsblankett om att du önskar hyra lokaler och skicka den per e-post till vuokraus.tilapalvelut@espoo.fi. Staden tar ut en lokalhyra som motsvarar hyrorna på den fria marknaden.

Ta kontakt: vuokraus.tilapalvelut@espoo.fi

Ansökningsblankett till stadens lokaler (rtf, 239 Kt) (på finska).