Företaget Green Berry Oy från Esbo valdes till vinnare för Huvudstadsregionens tillväxtstig

  • Dela på Facebook
  • Dela på Twitter
15.5.2019 kl. 16.32

Green Berry Oy nappade åt sig första plats på Huvudstadsregionens tillväxtstig, som ordnades som ett regionalt tillväxtprogram som en del av Kasvu Open. Företaget valdes till vinnare bland 15 företag och går till den nationella finalen som ordnas i oktober.

Företaget Green Berry Oy från Esbo är specialiserat på giftfri rengöring och bjuder ut städmetoden som företaget tagit fram med licens till kommuner, städer, hotellkedjor och de större aktörerna inom städbranschen. Metoden Buhdas, som är kemikaliefri, bygger på renat vatten vars inverkan effektiveras genom att man tillsätter probiotika som spjälkar smuts med hjälp av enzymer.

Green Berry Oy har en mission att skapa ett säkrare liv av bättre kvalitet för alla med hjälp av kemikaliefri städning och genom att skapa en digital plattform för utbildning och ledning i städarbete. Företaget har som mål att vara världens ledande varumärke inom kemikaliefri städning.

Kasvu Open är ett sparringsprogram för små och medelstora tillväxtföretag. Programmet ordnas årligen. Företagen som deltar i programmet får avgiftsfri sparring i hur de ska genomföra sin tillväxtplan och utveckla sin affärsverksamhet. Sparringen ges av experter inom företagsvärlden. Sparringen inleds genom regionala eller branschspecifika tillväxtstigar bland vilka man väljer ut de 100 mest lovande tillväxtföretagen. Kasvu Open kulminerar 23–24.10.2019 i den nationella finalen Kasvu Open Karnevaali i Jyväskylä.

Green Berry Oy vann Huvudstadsregionens tillväxtstig. Slurp fick ett hedersomnämnande.

Green Berry Oy vann Huvudstadsregionens tillväxtstig. Slurp från Helsingfors fick ett hedersomnämnande.

Upplysningar om Green Berry Oy (på finska)

Upplysningar om tävlingen Kasvu Open (på finska)

Tillväxtstigen möjliggörs av Helsingforsregionens handelskammare, NewCo Helsinki, Vanda stad, Esbo stad och Azets Insight Oy ─ samt nationella partner i form av Nordea, Finnvera, Technopolis, TT-säätiö, MarkkinointiAkatemia MAK, Varma, If, BusinessJKL, Mellersta Finlands förbund, Innovestor, Kides stad, KPMG, Grano, Laukas kommun, Lombard International Assurance, Vauraus Suomi, Isku och Företagarna i Finland.

Kasvun Roihu Oy är befullmäktigad arrangör av evenemangen Kasvu Open och delägare i Kasvu Open Oy, som inte ger utdelning.  De övriga delägarna är Mellersta Finlands handelskammare, Jyväskylä stad och Aava & Bang Oy.