Servicetorget för sysselsättning

Työllisyyden palvelutori logo svenska

Servicetorget för sysselsättning är en ny  tjänst som är avsedd för personer över 30 år som söker arbete. På servicetorget för sysselsättning får du personlig service utan att boka tid i allt som gäller främjande av sysselsättning och utbildning. Servicetorget för sysselsättning är öppet tis-tors kl. 11-15 i Pop up-rummet på servicetorget i Iso Omena. 
 

Regelbundna teman 

Tisdagar söker vi jobb. T.ex. sparrar vi dig i att skriva ansökningar och CV och att söka jobb i sociala medier. 

Onsdagar kl. 12-14 söker vi utbildning. Experter från läroanstalterna ger goda råd. Vi erbjuder också information om vad man kan studera med arbetslöshetsförmån.  

Torsdagar kl. 12-14 söker arbetsgivarna dig. Du kan prata med folk från rekryteringsföretag och med arbetsgivare som behöver arbetskraft. 

Varje måndagsmorgon publicerar servicetorget i Iso Omena veckans program på sin Facebook-sida (på finska), och det visar även programmet för servicetorget för sysselsättning. Pro grammet för servicetorget för sysselsättning hittar du också på webbsidan www.tyollisyydenpalvelutori.fi

Servicecenter för sysselsättning är ett gemensamt projekt med Nylands arbets- och näringsbyrån och sysselsättningstjänster i Esbo, Helsingfors och Vanda. Serviceställena finns på Iso Omena servicetorg i Esbo, entr é hallen till arbets- och näringsbyrån i Böle i Helsingfors och i TYP:s lokaler på Fernissagatan i Vanda. 

Palvelutori syysohjelma svenska