Bokning av idrottslokaler

Idrottstjänsternas idrottslokaler bokas genom webboknigskalender. Logga in med dina bankkoder eller med mobilcertifikat.

Då du loggar in kan du välja om du gör ansökan för en förening eller som privatperson. Det är mycket viktigt att du som representerar en förening kommer ihåg att välja rätt alternativ, så att ansökningarna görs i föreningens namn. Efter inloggningen kan du alltid uppdatera dina egna eller din förenings uppgifter.

Alla bokade turer är avgiftsbelagda, priserna finns i menyn till vänster. Turerna faktureras varje månad, i efterhand.

Du kan bläddra i bokningskalender utan att logga in.

Kalender fungerar bäst med Chrome eller Firefox.

Idrottsplatser bokas genom bokningskalender.

Boka tennisturer och betala på webben

Den elektroniska reservationskalender är öppen 2.5-18.10. Ett träningspass kostar 5,50 euro per timme.

Idrottstjänsternas tennisturer bokas genom webbokningskalender. Då du bokar en tur ska du logga in med dina personliga bankkoder eller med mobilcertifikat. Tennisturer ska bokas så att de börjar och slutar vid halva eller jämna klockslag. Betalningen sker i samband med webbokningen, antingen med kreditkort eller genom din webbank. Bokningen är bindande.

Observera! Om du använder webbläsarens inkognito eller dataskyddsläge när du gör en bokning och betalar på webben med MobilePay, dirigeras du efter att du återvänt från banken till inloggningssidan, där du ska logga in på ny kalender. Därefter fortsätter bokningsprocessen på normalt sätt.

Idrottstjänsterna ansvarar inte för betalningsstörningar eller för att bokningen kan bli inställd om du inte återvänder till webbsystemet efter att du betalat avgiften.När din bokning lyckats får du alltid ett bekräftelsemeddelande. Får du inget meddelande har bokningen inte lyckats, även om den skulle visas i bokningssystemet en stund.

Du kan avboka din tur fem dygn före turen, och då returneras avgiften till ditt konto.

Behandlingen av avgifter som ska returneras tar omkring sju dygn. Vi behandlar avgifter endast under tjänstetid.

Vi returnerar inte avgifter om turen blivit oanvänd på grund av vädret eller någon annan orsak.

Tennisplanerna bokas genom bokningskalender.
Tennisbokskalenders bruksanvisningar

Boka gymnastikturer i stadens parker

Tillstånd för parkgymnastik beviljas av tomtenheten: tonttiyksikko@espoo.fi

Tillstånd för parkgymnastik i idrottsparker söks via e-posten för bokning av idrottslokaler: liikuntapaikkavaraukset@espoo.fi