Barnkulturcentret Aurora

Kulturupplevelser för hela familjen

Barnkulturcentret Aurora ligger i Träskända och är ett kulturcentrum för barn och barnfamiljer. Här ordnas bland annat konstutställningar, förmiddagsverksamhet, arbetsverkstäder för hela familjen, barnteater, konserter och mycket annat! I Aurora är vi måna om barnens egna lekar, kreativitet och att göra saker tillsammans. I verkstäderna och klubbarna deltar professionella vuxna, till exempel konstnärer och konstlärare. Verksamheten sker på båda inhemska språken och vissa utställningar och verkstäder kan du delta i oberoende av vilket språk du talar.

Auroras webbplats finns på adressen www.lastenkulttuurikeskusaurora.fi

Aurora är medlem i Förbundet för barnkulturcenter i Finland.

Aurora har rullstolsanpassad ingång, parkering för personer med rörelsehinder samt en tillgänglighetsanpassad toalett. Ledarhundar är välkomna till Aurora.

Evenemang med förhandsbokning: aurora.info@espoo.fi  eller tfn 046-8773253. Biljetter kan köpas även vid dörren en halv timme före föreställningens början om evenemanget inte är fullbokat.

Parkeringsplatser är Träskända gård (adress Träskändakorset 4)

OBS! Kulturhusen i Esbo är stängda till 13.5.2020

Stadens kulturhus tar hänsyn till coronaviruset. Sellosalen, Esbo kulturcentrum, Utställningscentret WeeGee, Karahuset, Barnkulturcentret Aurora och Kannusalen är stängda till 13.5.2020. Evenemangen har inhiberats eller skjutits upp till 31.5.2020.