Kannusali

I Kannusalis lokaler får du njuta av fantastiska musikklubbar, KannuKinos filmer, evenemang för hela familjen och mycket mer, till exempel teaterföreställningar och stand up-kvällar! De mångsidiga lokalerna ligger i Kannbrobackens skyddsrum, en kort promenad från järnvägsstationen i Esbo centrum. Den stigande läktaren har 220 sittplatser. Läktaren kan flyttas och då ryms det 300 åskådare i salen.

Kannusali är stängd på grund av renovering och öppnar åter i slutet av augusti under Esbodagsveckoslutet. Fredag 28.8 har Kannusalen öppet hus och lördag 29.8 öppnar Kannukino.

Kannusalis säkerhetsarrangemang på hösten
Publikens, artisternas och våra anställdas hälsa är ytterst viktig för oss. Vi tar hänsyn till de säkerhetsåtgärder den aktuella coronasituationen kräver. Läs mera.

Kannusali's webbplats finns på adressen www.kannusali.fi

Är du intresserad av att samarbeta med oss eller att ordna ett evenemang i Kannusalen? Tveka inte att ta kontakt – vi förverkligar din vision!
Simppu  Silaste, ansvarig producent: 050 594 2755 simppu.silaste@esbo.fi

Lokaluthyrning

Tillgänglighet

Lokalen uppfyller inte kraven på tillgänglighet. Kannusali och Nekka ligger i ett skyddsrum dit man kommer längs en ramp. Eftersom rampen är lång och brant rekommenderar vi att de som använder rullstol har med en assistent. Personalen hjälper vid behov, tfn 050 368 7931.  Salen har en induktiv hörslinga. En del av de inhemska filmerna har finsk textning för personer med nedsatt hörsel. Eventuell textning nämns i annonsen om filmen.

Kontakta

Simppu Silaste, driftsmästare, tfn 050 594 2755 (vardagar kl. 9–17). e-post: simppu.silaste@espoo.fi
Vaktmästarna i Kannbrobackens skyddsrum, tfn 050 368 7931.