Barnkulturcentret Lilla Aurora

Kulturupplevelser för hela familjen

Barnkulturcentret Lilla Aurora ligger i Träskända och är ett kulturcentrum för barn och barnfamiljer. Här ordnas bland annat konstutställningar, förmiddagsverksamhet, arbetsverkstäder för hela familjen, barnteater, konserter och mycket annat! I Lilla Aurora är vi måna om barnens egna lekar, kreativitet och att göra saker tillsammans. I verkstäderna och klubbarna deltar professionella vuxna, till exempel konstnärer och konstlärare. Verksamheten sker på båda inhemska språken och vissa utställningar och verkstäder kan du delta i oberoende av vilket språk du talar.

Lilla Auroras webbplats finns på adressen www.pikkuaurora.fi

Barnkulturcenter Lilla Aurora är medlem i Förbundet för barnkulturcenter i Finland.

Lilla Aurora har rullstolsanpassad ingång, parkering för personer med rörelsehinder samt en tillgänglighetsanpassad toalett. Ledarhundar är välkomna till Lilla Aurora.

Evenemang med förhandsbokning: pikku-aurora@espoo.fi eller tfn 09 816 83364. Biljetter kan köpas även vid dörren en halv timme före föreställningens början om evenemanget inte är fullbokat.

OBS! Bilister: En del av gården är en byggnadsplats, så där ryms inte så många bilar! alternativa parkeringsplatser är Träskända gård (adress Träskändakorset) samt Järvenperän koulu (adress Aurorabacken 1).