På Esbos Vänskridskoåkning rör vi på oss till takten av musikalklassiker 10.2.2018

  • Dela på Facebook
  • Dela på Twitter
16.1.2018 kl. 14.20

Välkommen att delta i den härliga Vänskridskoåkningen lördag 10.2.2018 från kl. 17. Hagalunds Isträdgård fylls av skridskoåkare när Tapiola Sinfoniettas konsert på Esbo kulturcentrum visas vid evenemanget som direktsändning på en enorm skärm.

Vänskridskoåkningen är ett unikt vinterevenemang som man kan njuta av såväl på konserten i Tapiolasalen i Esbo kulturcentrum som på isbanan i Hagalunds Isträdgård.

På Tapiola Sinfoniettas konsert hör vi älskade klassiker bland annat från musikalerna My Fair Lady och Spelman på taket. Som solister uppträder Konstuniversitetets musikteatersångare. Orkestern leds i Tapiolasalen av Markku Luuppala.

I Hagalunds Isträdgård ser vi underbara konststycken av Espoon Taitoluisteluklubi, Olarin Voimistelijat och Espoo Synchronized Skaters. Efter föreställningarna är alla välkomna att åka skridskor till takten av musikalkonserten som visas som direktsändning på en stor skärm.

Konferencier på isen är Anna-Liisa Tilus och i Tapiolasalen orkesterns intendent Juha Ahonen.

Det är fritt inträde till Hagalunds isträdgård (adress: Kyrkstigen, 02100 Esbo) hela kvällen. Konsertbiljetter till Tapiolasalen i Esbo kulturcentrum (adress: Kulturplatsen 2) 5 € från Lippupiste.

Evenemanget kan följas som direktsändning på adressen espoo.fi/livetapahtumat.

Välkommen med!

Evenemanget ordnas av
Esbos idrottstjänster/Espoo liikkuu och
Esbo stads resultatenhet för kultur/KulturEsbo

Med reservation för ändringar.

ystäväluistelu_632x377