Servicetorget för sysselsättning startar i mars

  • Dela på Facebook
  • Dela på Twitter
11.2.2019 kl. 10.18

De digra tjänsterna på servicetorget i Iso Omena kompletteras ytterligare i början av mars. Då startar Servicetorget för sysselsättning i Pop-up-lokalen. Servicetorget för sysselsättning betjänar vuxna arbetssökande tisdagar och torsdagar klockan 10–14. Vi meddelar senare vilken dag vi öppnar.

På Servicetorget för sysselsättning ger stadens sysselsättningstjänster och närings-, trafik- och miljöcentralen i Nyland tillsammans råd och anvisningar om jobbsökning och utbildning. Vi har låg tröskel och du behöver inte boka tid. Vi ordnar bland annat också rekryterings- och utbildningsevenemang.

– Vi vill erbjuda dig en möjlighet att sticka dig in, ingen fråga är för liten. Hos oss får du idéer och sparring när du söker arbete eller lämplig utbildning. Vårt mål är att alla som söker arbete eller utbildning finner konkreta vägar att gå vidare på, berättar servicechef Hilla-Maaria Sipilä.

Den nya tjänsten ingår i ett försök där Esbo, Helsingfors, Vanda och närings-, trafik- och miljöcentralen i Nyland deltar. Motsvarande Servicetorg för sysselsättning öppnas också i Helsingfors och Vanda. Försöket har finansiering till slutet av 2019. I slutet av året beslutar man om en eventuell fortsättning.

Ytterligare upplysningar

servicechef Hilla-Maaria Sipilä,
Närings- och stadsutvecklingsenheten vid Esbo stad,
tfn 043 824 6624, hilla-maaria.sipila@esbo.fi