Självständighetsdagens galakonsert

  • Dela på Facebook
  • Dela på Twitter

Esbo stad inbjuder alla invånare till den traditionella galakonserten på självständighetsdagen i Metroarenan 6.12.2018 kl. 14.30–16.30.

På konserten spelar Helsingfors polismusikkår under ledning av Sami Ruusuvuori. Solister är den karismatiska Angelika Klas, den kända barytonen Jorma Hynninen samt Arttu Wiskari, uttolkare av finländska känslor. Dessutom uppträder kammarkören Candomino under ledning av Esko Kallio och gymnastikgruppen Olarin voimistelijat och Annami Hylkilä. Konferencier är Maria Sid. Vid konserten utdelas årets Esbomedaljer. De har förlänas som erkänsla för insatser staden till fromma sedan 1972. Självständighetsdagens galakonsert har kommit att bli hela stadens gemensamma tradition. I år ordnas den för nittonde gången.

Gratisbiljetter kan hämtas på stadens servicepunkter från 5.11.2018. 

Galakonserten visas direkt på espoo.fi/livetapahtumat

Galakonserten visas i direktsändning från Metroarenan och videon visas i trettio dagar fram till 5.1.2019 på esbo.fi/liveevenemang. De som inte kan njuta av galakonserten på ort och ställe kan ta del av feststämningen på webben. Bland annat kommer vi att se på galakonserten tillsammans i stadens servicehus.

Galakonserten har producerats av Esbo stads evenemangs- och kulturtjänster.

Info och plats

Tid

to 6.12.2018 kl 14.30 - 16.00

Plats

Espoo Metro Areena

Arrangör

Esbo stads evenemangs- och kulturtjänster.

Ytterligare information; pris, biljettförsäljning

Gratisbiljetter kan hämtas på stadens servicepunkter från 5.11.2018.